Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΑΤΛΑ.

                                                 

                                               
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Μετά απο εντυπωσιακή εμφάνιση ο Α.Σ. ΑΤΛΑΣ, πέτυχε σημαντική νίκη, επί του Αμαρουσίου με σκορ 51 - 44 στη Πρεμίερα του 19ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπάσκετ με Καρότσι.

Με όπλο τη πολύ δυνατή του Άμυνα, και τη σταθερά πολύ καλή απόδοση των παικτών του, διατηρούσε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του Αγώνα, και με περισσότερη συγκέντρωση στις τελικές προσπάθειες η διαφορά θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη υπέρ του, απέναντι στο ιδιαιτερα μαχητικό Μαρουσι.

Το τέλος του Αγώνα βρήκε τους παίκτες μας να πανηγυρίζουν ως μία γροθιά και να υπόσχονται ανάλογη συνέχεια.

Αυτοι που αγωνίσθηκαν ήταν Κωσταντινοπουλος Β. (2π), Χαλδαίος Γ. Βάσσης Δ. (8π), Κωνσταντινόπουλος Α. (14π), Χριστοδούλου Δ. (11π), Σπαθής Σ. Ζαφειρόπουλος Γ. (2π), Κότσαρης Π. (12π), Αδαμόπουλος Γ. (2π)




         Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΛΑ











Μόνο η διαιτησία ήταν ικανή να σταματήσει τον Άτλα απέναντι στο Μαρούσι και τα κατάφερε αφού με τις εξοργιστικές της αποφάσεις διαμόρφωσε το 67 – 64 υπέρ του Αμαρουσίου.
Την καλύτερη φετινή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Άτλας, με όλους τους παίκτες να αποδίδουν εξαιρετικό Μπάσκετ ενθουσιάζοντας όλους μας.
Οι δύο ομάδες ήταν συνεχώς κοντά  στο σκορ κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον τον θεατών μέχρι το τέλος.




                 
                                           ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ  ΜΑΣ









΄΄Ηττα εκτος προγγραμματος για την ομάδα μας με σκόρ  57 - 41. Η ελλειψη συγκεντρωσης και αγωνιστικου παθους απο πλευρας των παικτων μας, κατεστησαν την ηττα ως απολυτα φυσιολογικο αποτελεσμα.             










                                                   
                                                             ΓΛΥΚΟΠΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ


  









                     
                                              



Η ομαδα μας στο παιχνιδι με την καλυτερη ομαδα του Πρωταθληματος ηττηθηκε με σκορ 48 - 44  απο τον Α.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ, αλλα πραγματικα το τελικο σκορ αποτελει μαγικη εικονα μια και ο Ατλας πραγματοποιησε ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια του, και παρα την ηττα η εμφανιση της ομαδος, μας δινει μεγαλες εγγυήσεις για το μελλον.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου